Watt Urban bikes

Watt e-bike

vanaf 2023 zijn Watt e-bikes verkrijgbaar bij Enjoy & Meerens. Met een Watt e-bike heb je echt een leuke, unieke elektrische fiets in handen voor een aantrekkelijke prijs.

Waarom Watt?

Wij kregen regelmatig de vraag naar een trendy e-bike zoals merken VanMoof en Cowboy. Beide merken verkopen veelal alleen via hun eigen web-portaal.  Als grootste e-bike specialist van Flevoland willen wij graag een zo groot mogelijke verscheidenheid aan e-bikes kunnen aanbieden. Watt e-bikes passen wat ons betreft hier zeker in. We zien dat de e-bike door een steeds groter publiek gebruikt gaat worden. Naast de 50 plusser en schoolgaande jeugd, wil de forens ook op een e-bike rijden.

Wat maakt Watt anders?

Watt e-bikes zijn lekker sportief, super mooi afgewerkt, krachtige achterwiel ondersteuning en verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs.

Conclusie

Echt op zoek naar een ander type e-bike? probeer dan eens de Watt e-bike. Wij hebben diverse modellen op voorraad staan, die u natuurlijk altijd mag komen uitproberen. Onze winkel bevind zich op de Palazzo in Lelystad. Ruime gratis parkeergelegenheid en vlakbij de Oostvaardersplassen.

Watt fietsen

Andere stads e-bikes