Elektrische fiets kopen Urk

BIJNA 1000 m2 FIETSPLEZIER IN LELYSTAD

Enjoy & Meerens is de grootste fietsenwinkel in Lelystad. Met bijna 1000m2 vloeroppervlak is er voor iedere fietsliefhebber wel een geschikte elektrische fiets te vinden. Elektrische fietsen in de volksmond E-bikes genoemd zijn razend populair. Steeds meer mensen vinden hun weg richting de E-bike. Het stoffige imago is al lang verleden tijd. Je mag nu zeker gezien worden op de elektrische fiets. De elektrische fiets wordt niet alleen gebruikt voor recreatieve doeleinden maar ook steeds vaker voor woonwerk verkeer. Ook jongeren gaan steeds meer gebruik maken van een E-bike. Urk – Emmeloord is veelal sneller te overbruggen met de fiets dan met de bus. Ook  op Urk is de elektrische fiets niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

AL MEER DAN VEERTIG JAAR ACTIEF

Enjoy & Meerens is al sinds 1978 actief in Lelystad. De meeste mensen kennen de familie Meerens wel. Jarenlang hebben zij vanuit de winkel aan de Waagpassage vele Urkers en Lelystedelingen  geholpen aan een nieuwe fiets. De elektrische fiets was er uiteraard nog niet, maar stadsfietsen, kinderfietsen en brommers natuurlijk wel. Later kwamen hier ook nog de racefiets en ATB bij.

Vanaf 2007 werd er een nieuwe fietsenwinkel annex sportwinkel geopend aan de Zuiderpoort (Palazzo) in Lelystad. Onder de naam Enjoy an active life was het de bedoeling dat de Urker kon gaan genieten van een actief leven. Sporten als Nordic Walking, Fitness en het sportieve segment werden aan de winkel toegevoegd. In 2007 werden ook de eerste e-bikes geïntroduceerd in deze winkel. De fietsenwinkels op de Waagpassage en op Palazzo konden prima naast elkaar opereren. De gemeente Lelystad wilde graag het stadshart opnieuw inrichten. De fietsenwinkel op de Waagpassage zou moeten verhuizen naar een andere locatie.
Aangezien Enjoy an active Life goed gevonden werd, was de keuze snel gemaakt om beide fietsenwinkels samen te voegen. De naam Meerens is een begrip in Lelystad, dus het samenvoegen van de twee bedrijven onder Enjoy & Meerens was een logische stap.

ONZE DIENSTEN IN LELYSTAD

In deze opsomming kunt u lezen wat wij allemaal kunnen doen.

Verkoop van E-bikes / Elektrische fietsen

Verkoop van E-ATB / E-Mountainbikes

Verkoop van Stadsfietsen

Verkoop van Lifestyle fietsen

Verkoop van ATB’s / Mountainbikes

Verkoop van Racefietsen

Verkoop van Kinderfietsen

Verkoop van Scooters

Verkoop van Elektrische  Vouwfietsen

Verkoop van Fiets accessoires

Verkoop van Fiets kleding

Verkoop van Fietsschoenen

Verkoop van Fietsonderdelen

Repareren van Elektrische fietsen, Repareren van Stadsfietsen, Repareren van ATB’s, Repareren van Racefietsen.

Repareren van Scooters ( alleen aangekocht in onze fietsenwinkel – scooterwinkel )

 

UW FIETS WEER KLAAR VOOR EEN NIEUW SEIZOEN

Het jaarlijks onderhouden van uw fiets zorgt ervoor dat uw vervoersmiddel in optimale conditie blijft. Een elektrische fiets vergt ander onderhoud dan een stadsfiets of sportieve fiets. Een elektrische fiets moet veelal voorzien worden van de laatste updates. Het updaten van een elektrische fiets is iets wat alleen gedaan kan worden door erkende rijwielherstellers. De software die benodigd is om een elektrische fiets te voorzien van de nieuwste e-bike software wordt geleverd door de leverancier. Deze software wordt alleen beschikbaar gesteld als onze monteurs jaarlijkse trainingen volgen. Enjoy & Meerens repareert alleen elektrische fietsen van de grote bekende merken en de veel voorkomende motoren. Bosch, Shimano, Bafang, Yamaha, Ecomo, 
Andere motoren kunnen wij alleen repareren als een van onze toeleveranciers hiervoor ook onderdelen levert.

DE MOOISTE FIETSEN BIJ ENJOY & MEERENS

Enjoy & Meerens werkt alleen met de bekende merken. Voor onze E-bikes werken wij met de Nederlands merken Giant, Gazelle, Cortina, Peper en de Duitse merken Pegasus en Kalkhoff.
Voor onze race en ATB collectie hebben wij gekozen voor de merken Giant en het mooie Amerikaanse Trek. Bij de stadsfietsen kunt u kiezen uit de merken Giant, Gazelle, Cortina, Pegasus en Union. Voor de kinderfietsen werken wij samen met Alpina en Cortina. Ons scooter segment bestaat uit het merk GTS. Er is bewust gekozen voor een een merk strategie bij scooters. Wij willen alles van het merk GTS weten om bestaande problemen tot een minimum te beperken. Je kunt beter van een product alles weten, dan van heel veel producten een klein beetje.

HAAL- EN BRENG SERVICE

Helaas raken fietsen ook wel eens defect, vervelend, maar helaas niet te voorkomen. Lukt het niet om de fiets naar onze fietsenwinkel op Palazzo te brengen, dan hebben wij de mogelijkheid de fiets bij u op te halen. Het ophalen van een fiets op Urk kost 15,- Het retour brengen op Urk kost € 15,-.Heeft u voor een jaarlijks onderhoudspakket gekozen dan zijn er geen kosten verbonden aan het servicepakket. Direct plannen, gebruik onze handige reparatieplanner.

WILT U MET ONS IN CONTACT KOMEN?

Communicatie met onze klanten wordt steeds belangrijker. In 2020 hebben wij ons kassasysteem en hiermee ook ons communicatie systeem drastisch aangepast. Communicatie gaat nu niet alleen meer via live winkel bezoek ( wat uiteraard nog steeds de belangrijkste en ook de gezelligste manier is om gezamenlijk tot een mooi fiets product te komen ) maar ook via telefoon, mail, sms of online reparatieplanner.