Giant fiets kopen?

Giant fietsen zijn een bekend gezicht in zowel de wielerwereld, het mountainbiken, en op de openbare weg. Giant Bikes is een Taiwanese fietsfabrikant en behoort tot de grootsten ter wereld. Hoewel ze allerlei verschillende fietsen maken -van de Giant E bikes en stadsfietsen tot de Giant kinderfietsen- zijn ze vooral bekend geworden door de racefietsen en mountainbikes. Naast de herenfietsen maakt Giant ook damesfietsen onder de naam Liv.

De Giant racefietsen zijn niet meer weg te denken uit het profpeloton en van de openbare weg. Van de aerodynamische Giant Propel voor de sprinters en polderblazers onder ons, tot de all-round Giant TCR voor de klimgeiten en bochtendraaiers. Liever wat meer comfort als echte kilometervreter? De Giant Defy serie is ideaal voor jou! Welke Giant racefiets je ook koopt, je kan er vanuit gaan dat je een kwalitatieve en goed afgemonteerde racefiets krijgt.

Giant fietsen.

Giant fietsen zijn niet meer weg te denken van de Nederlandse fietspaden. Enjoy & Meerens kan en wil  als Lelystads bedrijf natuurlijk niet om Giant heen. De fabriek van Giant is al jaren een vertrouwd gezicht als je op de A6 rijd. In 2020 is de fabriek vergroot waardoor nu ook de gehele opslag van Giant fietsen via Lelystad gaat.

Giant e-bikes

Giant is natuurlijk groot geworden dankzij de MTB en racefietsen, maar de grootste groeimarkt zit hem gewoon in de elektrische fietsen. Giant heeft een ruime collectie e-bikes in het assortiment. Enjoy & Meerens heeft ook nagenoeg het gehele e-bike programma van Giant opgenomen en kan deze in har 1000m2 grote winkel ook uitgebreid tonen en toelichten.

Giant e-bikes kenmerken zich door Hybrid Cycling Technology. Samen met gerenommeerde partners heeft  Giant een eigen elektrisch systeem ontwikkeld met unieke rijeigenschappen en innovatieve technologieën. Voorbeelden zijn de krachtige SyncDrive motoren, de bijzonder duurzame EnergyPak accu’s en het overzichtelijke RideDash kleurendisplay. E-bikes met Giant Hybrid Cycling Technologie zijn slim, natuurlijk engeven een krachtig rijgevoel.

Slim:
De RideDash displays zijn eenvoudig te bedienen vanaf het stuur, zodat je makkelijk kan schakelen tussen de vijf ondersteuningsstanden. Wil je niet kiezen tussen de ondersteuningsstanden? Maak dan gebruik van de Smart Assist modus, waarbij de motor zelf de optimale ondersteuning bepaalt. Daarnaast kan je via Bluetooth de e-bike koppelen aan je smartphone en heb je met de RideControl App verschillende extra functionaliteiten.

Natuurlijk:
De SyncDrive middenmotor combineert de input van zes verschillende sensoren en kan daardoor precies de natuurlijke rijbeweging nabootsen. Het systeem geeft je nog meer ondersteuning als je daar behoefte aan hebt. De trapondersteuning van de SyncDrive middenmotor voelt soepel en sluit naadloos aan op de menselijke input.

Krachtig:
Geavanceerde motortechnologie en accusystemen helpen je om verder en sneller te fietsen met minder inspanning. Giant biedt motoren aan die tot 360% extra ondersteuning leveren, waardoor ze geschikt zijn voor elke rijstijl: van woonwerkverkeer en recreatief rijden tot sportief. Giant EnergyPak accusystemen geven je een groot bereik en hebben slimme laadtechnologie, zodat ze snel en eenvoudig oplaadbaar zijn. Daarnaast hanteert Giant de hoogste veiligheidseisen in de markt.

Syncdrive Motoren:

SyncDrive technologie geeft trapondersteuning die aansluit op de natuurlijke trapbeweging van de berijder. Het produceert een soepele ondersteuning met een natuurlijk gevoel en is geoptimaliseerd voor stille prestaties. Het resultaat is een zeer voorspelbare en responsieve ondersteuning. In tegenstelling tot cadansgestuurde systemen hoef je je rijstijl niet aan te passen aan de manier waarop de motor ondersteunt. Je kunt rijden zoals je normaal doet, maar dan met meer vermogen.