Fitness apparaat kopen Almere

BIJNA 1000 m2 FIETS & FITNESS PLEZIER IN LELYSTAD

Enjoy & Meerens is de grootste fietsenwinkel in Lelystad. Met bijna 1000m2 vloeroppervlak is er voor iedere fietsliefhebber wel een geschikte elektrische fiets te vinden.

Naast fietsen heeft Enjoy & Meerens ook een mooi assortiment met fitness apparaten staan. Een fitness apparaat kopen voor in Almere, doet u bij Enjoy & Meerens in Lelystad.
Bent u opzoek naar een hometrainer, spinningbike, crosstrainer, loopband/looptrainer of een roeier dan bent u bij Enjoy & Meerens aan het juiste adres.

Fitness levert Enjoy & Meerens van het merk Tunturi.
Tunturi Fitness is een van de grootste leveranciers van de wereld en staat bekend om hoogwaardige fitness apparaten voor concurrende prijzen.

Onze fitness collectie bestaat uit een aantal hometrainers. Van een instapmodel hometrainer met handmatige weerstand tot een hometrainer met elektronische weerstand. Hometrainers kunnen wij leveren die voorzien van vele uitdagende programma’s. De Tunturi spinningbike is een hoogwaardige trainer waar je je energie helemaal in kwijt kan.

Het looptrainer of loopband segment van Tunturi is zeer uitgebreid. U kunt bij ons diverse loopbanden testen en zien. Aan de hand van onze showroom modellen kunnen wij u de gehele collectie uitleggen.

Crosstrainers zijn er ook in vele soorten. Tegenwoordig heb je een voor aangedreven crosstrainer en een achter aangedreven crosstrainer.
De front-driven crosstrainer word veelal gebruikt voor een langdurige training, ideaal dus als je wilt afvallen.
De rear-driven crosstrainer voelt wat intensiever aan en zal dus vaak gebruikt worden voor conditietraining.

Roeitrainers zijn zeer geschikt voor een complete workout dus deze ontbreken zeker niet aan het assortiment van Enjoy & Meerens.
Een fitness apparaat kopen voor in Almere doet u bij Enjoy & Meerens.

AL MEER DAN VEERTIG JAAR ACTIEF

Al sinds 1978 is Enjoy & Meerens actief in Lelystad. De meeste mensen kennen de familie Meerens wel. Jarenlang hebben zij vanuit de winkel aan de Waagpassage vele mensen uit Almere en omgeving geholpen aan een nieuwe fiets. Het verkopen van fitness apparaten is een logische toevoeging aan het assortiment en wij verwachten dat wij ook de mensen uit Almere mogen laten kennismaken met het fitness assortiment. Wist u trouwens dat Tunturi fitness is gevestigd in Almere!

Vanaf 2007 werd er een nieuwe fietsenwinkel annex sportwinkel geopend aan de Zuiderpoort (Palazzo) in Lelystad. Onder de naam Enjoy an active life was het de bedoeling dat de Almeerder kon gaan genieten van een actief leven. Sporten als Nordic Walking, Fitness en het sportieve segment werden aan de winkel toegevoegd. In 2007 werden ook de eerste fitness apparaten geïntroduceerd in deze winkel.

De fietsenwinkels op de Waagpassage en op Palazzo konden prima naast elkaar opereren.
De gemeente Lelystad wilde graag het stadshart opnieuw inrichten. De fietsenwinkel op de Waagpassage zou moeten verhuizen naar een andere locatie.
Aangezien Enjoy an active Life goed gevonden werd, was de keuze snel gemaakt om beide fietsenwinkels samen te voegen.
De naam Meerens is een begrip in Lelystad en omgeving dus het samenvoegen van de twee bedrijven onder Enjoy & Meerens was een logische stap.

ONZE DIENSTEN IN LELYSTAD

In deze opsomming kunt u lezen wat wij allemaal kunnen doen.

 Hometrainers.

Loopbanden – Looptrainers.

 Spinningfietsen – Spinningbikes.

 Roeiers.

Achter aangedreven Crosstrainer(Rear-Driven Crosstrainers).

Crosstrainers voor aangedreven (Front-Driven Crosstrainers).

E-bikes / Elektrische fietsen.

 E-ATB / E-Mountainbikes.

 Stadsfietsen.

 Lifestyle fietsen.

 ATB’s / Mountainbikes.

Racefietsen.

Kinderfietsen.

Elektrische  Vouwfietsen.

Fiets accessoires.

Fiets kleding.

Fietsschoenen.

Fietsonderdelen.

Repareren van Elektrische fietsen, Repareren van Stadsfietsen, Repareren van ATB’s, Repareren van Racefietsen.

Repareren van Scooters ( alleen aangekocht in onze fietsenwinkel – scooterwinkel ).

 

Crosstrainer achter aangedreven kopen in Almere

Roeitrainer kopen in Almere

UW FITNESS WEER KLAAR VOOR EEN NIEUW SEIZOEN

Uw fitness apparaat hoeft niet jaarlijks een groot onderhoud te hebben.
Het is wel belangrijk dat een bepaalde onderdelen regelmatig invet en het apparaat goed reinigt na gebruik.
Mocht u toch onderhoud aan het Fitness apparaat nodig hebben, dan heeft Tunturi Fitness hier haar eigen service afdeling voor.
Tunturi Service

BEZORG SERVICE

Een fitness apparaat is een behoorlijk groot apparaat.
Het op de juiste manier in elkaar zetten, is met behulp van de handleiding prima te doen. Het goed in elkaar zetten is wel een tijdrovend klusje.
Alles zit bij Tunturi altijd keurig verpakt om het product zo goed mogelijk te beschermen. Helaas heeft dit wel tot gevolg dat er ook behoorlijk wat afval is.

Wij hebben de mogelijkheid om het apparaat bij u thuis in Almere te bezorgen. Er zijn 3 soorten bezorgopties:

1: Bezorging van het fitness apparaat in doos bij u in Almere.
2: Enjoy & Meerens kan het fitness apparaat bezorgen bij u in Almere opgebouwd op de begane grond.
3: Wij bezorgen het fitness apparaat bij u in Almere opgebouwd op de gewenste verdieping.
Voor iedere optie vragen wij een bijdrage in de bezorgkosten.
Voor meer informatie verwijzen naar de winkel.

WAAR BEZORGD ENJOY & MEERENS

Uw Hometrainer bezorgen wij in Lelystad, Almere, Swifterbant, Harderwijk, Emmeloord, Creil, Biddinghuizen, Dronten, Zeewolde en Urk.

Spinningbikes bezorgen wij in Lelystad, Almere, Swifterbant, Harderwijk, Emmeloord, Creil, Biddinghuizen, Dronten, Zeewolde en Urk.

Crosstrainers, zowel voor aangedreven crosstrainer als achter aangedreven crosstrainers bezorgen wij  in Lelystad, Almere, Swifterbant, Harderwijk, Emmeloord, Creil, Biddinghuizen, Dronten, Zeewolde en Urk.

Loopbanden, looptrainers bezorgen wij in Lelystad, Almere, Swifterbant, Harderwijk, Emmeloord, Creil, Biddinghuizen, Dronten, Zeewolde en Urk.

Roeitrainers of roeimachines bezorgen wij in Lelystad, Almere, Swifterbant, Harderwijk, Emmeloord, Creil, Biddinghuizen, Dronten, Zeewolde en Urk.

WILT U MET ONS IN CONTACT KOMEN?

Communicatie met onze klanten wordt steeds belangrijker.
In 2020 hebben wij ons kassasysteem en hiermee ook ons communicatie systeem drastisch aangepast. Communicatie gaat nu niet alleen meer via live winkel bezoek.  Bezoek aan onze winkel is uiteraard nog steeds de belangrijkste en ook de gezelligste manier is om gezamenlijk tot een mooi fitness product te komen.  Wij zijn ook via telefoonmail en sms bereikbaar.