Veilig online betalen

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Om te betalen hoeft u zich niet te registreren, geen bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Het voordeel van iDEAL is dat wij de betaling direct zullen ontvangen. Zo kunnen de meeste bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur zijn besteld en betaald, dezelfde dag nog worden verzonden en de volgende dag bij u worden afgeleverd. Kort gezegd: betaal met iDEAL om uw bestelling zo spoedig mogelijk in huis te hebben.

Enjoy-Meerens.nl rekent geen extra kosten voor betalingen via iDEAL.

Bancontact/Mister Cash

Onze Belgische klanten kunnen veilig en gemakkelijk afrekenen met Bancontact/Mister Cash. Registreren, bestanden downloaden of een account aanmaken is voor deze betalingsmethode niet nodig.

Betalingen via Bancontact/Mister Cash en worden direct door ons ontvangen, waardoor uw bestelling zo snel mogelijk kan worden verwerkt en verzonden. Bestelt en betaalt u op een werkdag voor 17.00 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden en 1 a 2 werkdagen later afgeleverd.

Enjoy-Meerens.nl rekent geen extra kosten voor betalingen via Bancontact/Mister Cash.

Bankoverschrijving

Kiest u voor betaling via een bankoverschrijving, dan ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling alle betalingsinformatie. Aan de hand van deze informatie kunt u het aankoopbedrag overmaken op onze bankrekening, onder vermelding van uw ordernummer.

Let u er alstublieft wel op dat uw bestelling pas zal worden verzonden op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen. Houdt u bij betaling via overschrijving rekening met een overboektijd van 1 à 2 werkdagen. Uiteraard ontvangt u een betalingsbevestiging per e-mail zodra wij uw betaling hebben ontvangen en uw bestelling verder kunnen verwerken.

Enjoy-Meerens.nl rekent geen extra kosten voor betalingen via Bankoverschrijving.

Onder rembours

Betalen onder rembours is ook mogelijk bij Enjoy-Meerens.nl

Plaatst u een bestelling onder rembours, dan betaalt u op het moment van aflevering met contant geld aan de bezorger. Indien u niet thuis bent op het moment van afleveren, dan kunt u het pakket op een later tijdstip afhalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor en daar de betaling contant voldoen. Deze betaalmethode dient altijd geverifieerd te worden door onze klantenservice. De kosten voor betaling onder rembours bedragen €14,95

 Creditcard

Bij Enjoy-Meerens.nl is het mogelijk om online te betalen met  creditcards van o.a. MasterCard en Visa. Betalingen in de winkel kunnen alleen met pin of contant. De betaling hiermee verloopt via een een SSL-beveiligde server. Zodra we je creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we je je bestelling.

Enjoy-Meerens.nl rekent geen extra kosten voor betalingen via een creditcard.

Veilig betalen
De transacties van Enjoy & Meerens worden verzorgd door de betaaldienstenleverancier Sisow (www.sisow.nl). Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt volledig veilig gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.