Een gezonde levensstijl

De roots van Tunturi liggen in de Finse hooglanden en het minimalistische Scandinavische design stroomt door de aderen van de Tunturi producten. Dat stukje erfgoed zie je altijd in het Tunturi assortiment terug.

Tijden, omstandigheden en mensen veranderen en zo ook de reis naar een gezonde levensstijl. Daarom zal het assortiment altijd blijven evolueren. Voor elke training, elke oefening en elk doel. We zetten die extra stap om jou op weg te helpen.

Pioniers in de wereld van fitness

We zijn opgericht in 1922 en zorgden voor een revolutie in de fitnesswereld in 1969. In dat jaar introduceerden we de eerste ergometer hometrainer ter wereld voor thuisgebruik.

Vandaag de dag bestaat ons assortiment uit een breed scala aan accessoires en apparaten voor cardio- en krachttraining. We hebben alles wat je nodig hebt om te trainen, waar en wanneer je maar wilt. We zijn er voor je. Feel better every day.

Bekijk de homepage van Tunturi

Wist je dat?
Tunturi betekent letterlijk ‘grote berg’. Het staat symbool voor de alledaagse overwinning. Dat voldane gevoel dat door je lijf giert zodra je je training afrondt.
Tunturi en Enjoy & Meerens

Enjoy & Meerens heeft bij de start van de winkel al fitness apparaten als loopbanden, crosstrainers en hometrainers in het assortiment gehad. Na een periode van afwezigheid is het gehele fitness assortiment van Tunturi weer te testen in onze winkel.
Naast de eerder genoemde apparaten hebben wij tegenwoordig ook een spinningbike en roeiers staan.

Wij gaan als winkel voor service. U kunt kiezen om het fitness apparaat in doos mee te nemen, maar wellicht vind u het veel plezieriger als wij uw nieuwe Tunturi trainer voor u opbouwen. Thuis bezorgen en opbouwen is voor ons ook geen probleem.

Bekijk het gehele Tunturi fitness assortiment eenvoudig op onze website. Heeft u daarna nog vragen of wilt u een trainer testen, kom dan langs in onze winkel.