Verzendkosten Nederland

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, gaan wij uw bestelling inpakken en klaarmaken voor verzending. Tijdens het inpakken zorgen wij er uiteraard voor dat uw bestelling altijd degelijk is verpakt. Zo kunnen de door u bestelde producten niet beschadigd raken tijdens het transport. Nadat uw bestelling door ons is verzonden, krijgt u een verzendbevestiging per e-mail opgestuurd.

Gebruikelijke afleverdagen:
Voor alle artikelen, met uitzondering van fietsen/scooters

Voor 17:00 besteld op: Verwerking en verzending op: Bezorging op:
Maandag Maandag Dinsdag
Dinsdag Dinsdag Woensdag
Woensdag Woensdag Donderdag
Donderdag Donderdag Vrijdag
Vrijdag Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Maandag Dinsdag

De levering van pakketten wordt geregeld door PostNL.
Normaal gesproken leveren wij uit volgens bovenstaand schema. Echter we zullen altijd afhankelijk blijven van PostNL. Hoe goed en hoe snel wij het ook aanleveren, zodra het bij ons weg is hebben wij geen invloed hier meer op. Op dit moment word 99% van de pakketten op de afgesproken dag geleverd.

Levertijden Nederland

Enjoy & Meerens levert alles uit voorraad. Dit houdt voor u het volgende in: zodra u de bestelling en betaling heeft afgerond, kunnen wij uw bestelling direct verwerken en klaarmaken voor verzending.

Bij elk product wordt de actuele voorraad weergegeven. Indien het bestelde aantal exemplaren van een artikel onze voorraad overtreft, zullen wij de leverancier hier meteen van op de hoogte brengen. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo spoedig mogelijk kan worden afgeleverd. Indien het artikel niet op voorraad is of onze voorraad overtreft houd dan rekening met een extra dag.

Verzending en bezorgkosten.

Binnen Nederland

Voor alle artikelen met uitzondering van fietsen/scooters

Betaalmethode Verzendkosten
Betaling via iDeal, PayPal, creditcard € 4.95
Onder rembours € 14,95

Vanaf 70,- verzenden wij binnen Nederland gratis.