Giant Defy Advanced 2 Gray
Giant Allure RS 2 GB Charcoal
Ravenna E Da28 sw Wave 8NF

Racefietsen

Je racefiets laat je niet zomaar door iedereen onderhouden. Eelco heeft veel kennis van sportieve fietsen en dat merk je ook direct in het onderhoud.

Sportieve fietsen

Sportieve fietsen hebben net als een ATB of racefiets regelmatig onderhoud nodig. Laat uw ketting regelmatig checken op slijtage, bij tijdige vervanging voorkomt dit noodzakelijke vervanging van uw cassette.

Elektrische fietsen

Eelco, Mark of Dylan staan van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar om uw fiets te onderhouden (reparaties zijn altijd op afspraak).

Alpina Girlpower M18 Aruba Blue
Giant stadsfiets, dames sportief model in het zwart

Kinderfietsen

Je dierbaarste bezit is natuurlijk je kind. Als je zoon of dochter op een fiets wegfietst wil je ook dat het veilig is. Onze monteurs zorgen hiervoor!

ATB/MTB

Je ATB/MTB vergt veel onderhoud, laat je fiets regelmatig nakijken door één van onze monteurs:  Eelco of Mark

Stadsfietsen

Uw dagelijkse fiets moet u natuurlijk altijd kunnen vertrouwen. Goed onderhoud is dan ook erg belangrijk. Wij werken met drie pakketten: Goed, Beter en Best. Zo kiest u zelf het pakket dat bij u past.

Schaatsen slijpen

Zodra de winter weer in aantocht is willen wij als Nederlanders weer op de schaatsen staan. Laat tijdig uw schaatsen slijpen en voorkom een teleurstelling als het echt vriest.

Het slijpen van schaatsen kost € 15,-

Werkplaats foto Enjoy & Meerens