Video’s stop zadelpijn

Stop zadelpijn is een product van Eddy Meerens en Pascal Papendorp, beide zijn al vele jaren actief in de fietsenbranche. Stop zadelpijn is onder de merk naam Enjoy Cycling op de markt gebracht en is erop gericht om veel voorkomende problemen tijdens het fietsen op te lossen. Vanuit onze winkel in Lelystad ( Enjoy & Meerens op de Palazzo ) kunnen wij dankzij de ruime praktijk ervaring een goed product op de markt brengen. Het stop zadelpijn is hier onder andere een goed voorbeeld van.

Pascal legt in een serie video’s  uit wat stop zadelpijn inhoud,  wat zadelpijn nu precies is, maar nog belangrijker, hoe kan je het oplossen. Mocht u na het zien van de video’s nog vragen hebben, neem dan contact op met onze winkel in Lelystad. Info@enjoy-meerens.nl of 0320-216973. Wilt u het zadel bestellen, dan kan via onze site.

Meetpakket thuis ontvangen

Weet u niet welk zadel uit nodig heeft. Op onze website stopzadelpijn.nl kunt u door diverse vragen te beantwoorden komen tot een juist zadel.

Allereerst is het belangrijk op wat voor type fiets het zadel moet komen. Daarnaast willen wij graag weten wat uw zitpositie is. Uiteraard is de rit duur ook van belang. Hoe langer de rit hoe steviger het zadel moet gaan aanvoelen. Als laatste willen wij van u horen welke klachten u tijdens het fietsen ervaart. Dit kan zijn last van het stuit – staartbeen, pijn in het kruis, of last van de zitbeenderen. Als u vervolgens uw lengte en gewicht invult, hebben wij een eerste indicatie welk zadel u nodig heeft. Door vervolgens in het afreken proces de keuze te maken voor het ontvangen van een meetpakket, heeft u uiteindelijk een zadel op maat.

Nu begint het pas!

Nu bent u er echter nog niet. Nu moet u gaan testen en wennen aan het zadel. Dit wennen kan meerdere ritten duren en daarom geven wij u 3 maanden te tijd om dit te doen.