Fietszadel kopen tegen zadelpijn in Terneuzen?

Stopzadelpijn.nl is het adres voor al uw problemen met een fietszadel. Met een stop zadelpijn zadel fietst u heerlijk in Terneuzen zonder zadelpijn. U koopt het zadel rechtsstreek via onze website stopzadelpijn.nl of gewoon in onze eigen fietsenwinkel in Lelystad.

Hoe komen wij tot een goed fietszadel?

Net als dat u schoenen koopt, koopt u bij ons ook een fietszadel op maat. Het proces is heel eenvoudig en wij leveren het gewoon kosteloos bij u thuis in Terneuzen.
U beantwoord de vragen op onze website:

  1. Bent u een man of een vrouw?
  2. Wat voor fietser ben je?
  3. Wat is uw zithouding?
  4. Wat is uw klacht of klachten?
  5. Wanneer ervaart u de klachten?
  6. Lichaamslengte in cm.
  7. Wat is het lichaamsgewicht.

Na het beantwoorden van deze vragen geeft onze computer een eerste advies. Aan de hand van dit advies bestelt u bij ons een stop zadelpijn zadel.
Twijfelt u aan het advies of wilt u dat wij de maat van uw zitbotjes opmeten, vraag dan tijdens het bestelproces het meetpakket aan. Deze sturen wij gewoon kosteloos naar Terneuzen.

Met behulp van het meetpakket kunt u thuis de maat van de zitbotjes opmeten. Dat gaat heel eenvoudig door op een harde ondergrond en karton te gaan zitten. ( een instructie papier zit bijgesloten in het meetpakket )

Maat gemeten

Heeft u de maat gemeten, mail dan deze maat naar ons mail adres stopzadelpijn@enjoy-meerens.nl
Na ontvangst van uw maten sturen wij binnen 5 werkdagen het definitieve zadel naar Terneuzen.

Wennen

Na ontvangst van het zadel moet u natuurlijk wennen. Onze stop zadelpijn zadels zijn harder dan u gewend bent. U zult ook ervaren dat de zitbotjes meer ondersteunt worden. De meeste mensen wennen eraan tussen de 5 en 10 ritten. Om iedereen een kans te geven om van zadelpijn af te komen mag u het zadel 3 maanden testen en is het niet goed dan krijgt u uw geld terug.

Meer dan 10.000 tevreden gebruikers

Vele zijn u al voor gegaan. Wij hebben inmiddels al meer dan 10.000 tevreden gebruikers. Dit aantal groeit wekelijks, dus wacht niet langer, maar ervaar het zelf.

Past op iedere fiets

Het stop zadelpijn zadel past op iedere fiets. De onderkant van het zadel ( brug genoemd ) is universeel. Oude zadel eraf en het stop zadelpijn zadel erop. Moelijker dan dat is het niet!

Conclusie

Een fietszadel tegen zadelpijn kopen in Terneuzen doet u bij Enjoy & Meerens in Lelystad of via stopzadelpijn.nl