Huyser e-bike

Huyser Fietsen is in 2017 opgericht uit passie voor fietsen en kwaliteit en niet te vergeten design. Als ondernemers in de fietsenwereld vonden Joey Huijser en Peter Smit dat het ontbrak aan betaalbare e-bikes van topkwaliteit. Met de oprichting van Huyser Fietsen voorzien zij in deze behoefte én houden zij oog voor innovaties en een fraai design. Op deze manier willen zij mensen verleiden om vaker de elektrische fiets te pakken en de auto te laten staan. Inmiddels zoeven steeds meer fietsfanaten in Nederland – en België – comfortabel op een oer-Hollandse Huyser e-bike van A naar B en kent Huyser Fietsen anno 2022 zo’n 135 verkooppunten.

Beleef Rijplezier, Beleef Huyser

Met Huysers ruime assortiment aan e-bikes is er altijd een exemplaar te vinden dat bij u past. Maar of u nu een betrouwbare alleskunner of een sportieve zakelijke fiets voor woon-werk-verkeer zoekt, Huyser heeft het! Boodschappen meenemen op uw elektrische fiets is ook geen probleem, Huyser heeft zelfs een eigen fietstassen lijn ontworpen waarvan het design is afgestemd op de kleurstelling van uw tweewieler. Met een e-bike van Huyser arriveert u overal comfortabel en in stijl.

Enjoy & Meerens en Huyser fietsen

Enjoy & Meerens heeft in 2022 gekozen om het assortiment uit te breiden met het merk Huyser. Huyser was ons de afgelopen jaren al opgevallen in de media en ook in de vakbladen. Huyser staat op de eerste plaats bekend om zijn hoogwaardige fietsen, daarnaast zijn de fietsen erg mooi afgewerkt en ten derde zijn de e-bikes voorzien van zeer krachtige motoren, ten slotte hebben Huyser fietsen de mogelijkheid tot het leveren van accu’s met een hoge capaciteit.

De toenemende vraag van consumenten naar mooie design fietsen neemt alsmaar toe, daardoor zijn wij als winkel opzoek gegaan naar een merk die hier mooi bij past. Aangezien wij het wij het als winkel erg belangrijk vinden dat een fiets iets moet toevoegen aan het assortiment, zijn wij niet over een nacht ijs gegaan. Bijvoorbeeld door de zeer krachtige Bafang middenmotor bied de fiets ook duidelijk iets anders dan Bosch met haar middenmotor, daarnaast de ruime accu keuze, maakt dat Huyser een welkome aanvulling is in het assortiment.

Ondertussen kunnen wij met recht zeggen dat wij de grootste e-bike specialist van Flevoland zijn en hierbij mag een merk als Huyser natuurlijk niet ontbreken.

Bafang middenmotor

Dankzij de efficiente, intuitief ondersteunende en zeer krachtige middenmotor van Bafang heeft afgelopen jaar velen verrast en wordt in bijna iedere e-biketest als beste beoordeeld. De combinatie van een krachtige middenmotor met riemaandrijving of een geheel gesloten kettingkast biedt een ongekende mate van onderhousvriendelijkheid.

De Bafang M420 biedt een koppel van maar liefst 80Nm, daarnaast is de middenmotor uitgerust met een Gear shift sensor. Hierdoor heeft de versnellingsnaaf een langere levensduur en biedt de e-bike ook tijdens het schakelen een optimale en krachtige ondersteuning.

NM per motor:
M200: 65Nm rotatiesensor en krachtsensor
M300: 80Nm alleen rotatiesensor
M420: 80Nm rotatie en krachtsensor

Gates CDX Belt riemaandrijving

Zoals wellicht bekent is de Gates Carbon Drive een vrijwel onderhoudsvrij systeem. Dat wil zeggen als de snaar juist gemonteerd en op de juiste manier gebruikt word, een Belt heeft dus geen smering nodig. Een riemaandrijving hoeft slechts af en toe te worden nagespannen. Enjoy & Meerens adviseert al haar klanten om na de eerste 200 kilometer dit te laten checken.
Een optimale riemspanning is essentieel voor de probleemloze werking van het Gates riem aandrijfsysteem.

Veel besproken

De riemaandrijving is veel besproken met veel meningen, feit is dat wrijving en knarsen bij te weinig smering van de traditionele ketting geheel is verdwenen. De aandrijfriem zoals hij nu toegepast wordt is een ideale en betrouwbare aandrijving.
De riem of belt is een snaar gemaakt uit een stuk van UV- en weerbestendig polurethaan rond een een carbon kern.
Net als een ketting loopt een riem ook over twee tandwielen.

Hoe rijdt een fiets met een riem?

Als u voor de eerste keer met een riem rijdt voelt deze gelijk vertrouwd en eigenlijk merkt u geen verschil met een ketting. Bovenal loopt de riem in alle omstandigheden lekker soepel en stil. Wist u dat een belt bij normaal gebruik ongeveer 35.000 km mee gaat! ( bron Huyser informatie, Gates ) Bij het rijden met een Bafang middenmotor systeem met 80Nm koppel kan de riem door de kracht van de motor sneller slijten.

Huyser Domaso

De Domaso e-bike  beschikt over de wel- bekende strakke afwerking van Huyser. De Domaso is net als de Maleo en Novara een prachtfiets.  Dankzij de speciale lastechniek ziet u helemaal niets van de lasnaden. De Huyser Domoso wordt aangedreven door een krachtige Bafang M420 middenmotor, deze middenmotor geeft maar liefst 80Nm aan vermogen. Dankzij de krachtige 80nm middenmotor heeft de Domaso totaal geen moeite met heuvelachtig terrein of sterke tegenwind. Het strakke design in combinatie met het hoge afwerkingsniveau maakt van deze fiets echt een plaatje. Een e-bike die iedereen past, dat is de Domaso. Beschikbaar met een accu van maar liefst 630Wh in het frame.

Shimano Nexus 7

De  Domaso is voorzien van een ketting die netjes weggewerkt is in de kettingkast. Dankzij de Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf trapt uw moeiteloos rond in het Nederlandse landschap.  De Huyser Domaso beschikt tevens ook over de nieuwe in het oog springende drager met het Mik-systeem. Dit allemaal samengevat maakt van deze fiets een ware parel.

Specificaties:

Specificaties
Framemaat: Dames, 48/53/57 cm Heren 55/60 cm
Motor: Bafang M420
Accu:630Wh
Display: Bafang C18
Versnellingen: Shimano Nexus 7
Remmen: Hydraulische schijfremmen
Zadel: Selle Royal
Banden: Schwalbe Roadcruiser Plus
Spatborden: SKS
Verlichting: AXA

Huyser Maleo

Met de Maleo e-bike heeft u direct het topmodel van de Huyser e-bike lijn in handen. Wat een prachtfiets is de Maleo. Dankzij een speciale lastechniek ziet u helemaal niets van de lasnaden. De Huyser Maleo wordt aangedreven door een krachtige Bafang M420 middenmotor, die maar liefst 80Nm aan vermogen geeft. Met deze krachtige motor wordt iedere brug of berg een peulschil om op te fietsen.

Onderhoudsarm

Met de Maleo e-bike hoef je nooit meer te smeren en stellen.  Dankzij de onderhoudsvriendelijke riemaandrijving is dit niet meer nodig. Het gebruik van het Gates CDX Carbon Beltdrive systeem maakt dat deze fiets van ongekende kwaliteit is. De bredere banden en verende voorvork zorgen voor een comfortabele, maar tegelijkertijd sportieve, rijervaring. De Maleo Romantic Black is een stijlvolle en tijdloze tweewieler waarmee je zonder te transpireren jouw bestemming bereikt.

Specificaties:

Framemaat: 55, 60
Motor: Bafang M420
Accu: 630Wh
Display: Bafang C18
Versnellingen: Enviolo CT
Aandrijving: Gates CDX Belt
Remmen: Hydraulische schijfremmen
Zadel: Selle Royal
Banden: Schwalbe Roadcruiser Plus
Spatborden: SKS
Verlichting: AXA

Huyser Novara

De Novara e-bike  beschikt over de wel- bekende strakke afwerking van Huyser. De Novara  is dan ook echt een prachtfiets. Dankzij een speciale lastechniek ziet u helemaal niets van de lasnaden. De Huyser Novara wordt aangedreven door een krachtige Bafang M420 middenmotor, die maar liefst 80Nm aan vermogen geeft.

Onderhoudsarm

De Novara in onderhoudsarm door de CDX Belt in combinatie met de Enviolo N380 naaf. Deze prachtige Novara heeft vooral door Enviolo N380 naaf  een fantastisch rijgedrag, verder beschikt de Novara tevens ook over de nieuwe in het oog springende drager met het Mik-systeem. Dit allemaal samengevat maakt van deze fiets een ware parel.

Specificaties:

Framemaat: Heren 55, 60
Motor: Bafang M420
Accu: 630Wh
Display: Bafang C18
Versnellingen: Enviolo TR
Aandrijving: Gates CDX Belt
Remmen: Hydraulische schijfremmen
Zadel: Selle Royal
Banden: Schwalbe Big Ben
Spatborden: SKS
Verlichting: AXA Blueline

Huyser Ultremo

De Huyser Ultremo is het absolute paradepaardje uit de huidige 2022 collectie van Huyser Fietsen. Ook deze e-bike is weer prachtig afgewerkt, dankzij de speciale lastechniek ziet u helemaal niets van de lasnaden. De Ultremo beschikt over dagrijverlichting. De dagrijverlichting is verwerkt in het Huyser logo aan de voorzijde van de fiets.
De Huyser Ultremo wordt aangedreven door een krachtige Bafang M420 middenmotor, die maar liefst 80Nm aan vermogen geeft.

Onderhoudsarm

De Ultremo is onderhoudsarm door de CDX Belt in combinatie met de Enviolo N380 naaf. Vooral door de Enviolo N380 naaf  is het rijgedrag van deze E-bike werkelijk waar fantastisch, bovendien beschikt de Ultremo tevens ook over de nieuwe in het oog springende drager met het Mik-systeem. Dit allemaal samengevat maakt van deze fiets een ware parel.

Specificaties:

Framemaat: Dames 50/55, Heren 55/60cm
Motor: Bafang M420
Accu: 630Wh
Display: Bafang C18
Versnellingen: Enviolo TR
Aandrijving: Gates CDX Belt
Remmen: Hydraulische schijfremmen
Zadel: Selle Royal
Banden: Big Ben
Spatborden: SKS
Verlichting: AXA

Tot slot, met een Elektrische fiets van Huyser haal je mooie krachtige stoere e-bike in huis. Iedere berg kan je hiermee overwinnen en dankzij de stoere looks van de Huyser fietsen zal je zeker veel bekijks hebben. Kom langs in onze ruim opgezette winkel in Lelystad op de Palazzo, wij zijn dagelijks geopend met uitzondering van de zondag.