Fietsenmaker Dronten

Bent u opzoek naar een fietsenmaker in Dronten dan bent u bij Enjoy & Meerens aan het juiste adres. Sinds 1978 repareren wij allerhande fietsen. Onze werkplaats is gevestigd op de Palazzo in Lelystad, Zuiderpoort 4. Naast de Intratuin. Wij repareren e-bikes, racefietsen, bakfietsen, stadsfietsen en kinderfietsen.
Wist u dat wij ook uw fiets kunnen ophalen in Dronten!

Aantal monteurs

Enjoy & Meerens heeft 4 fulltime fietsenmakers aan het werk, zij worden aangestuurd door een service medewerker die onder andere alle reparatie vragen afhandelt. Onze monteurs zijn al jaren een vertrouwd gezicht binnen de winkel, waarbij Eelco en Mark vermoedelijk wel de meest bekende personen zijn.
Deze beide heren hebben het fietsenmakers vak nog geleerd toen er geen e-bikes op de markt waren. Echte allrouders met veel kennis en liefde voor het vak.

Fietsen gepoetst

Heeft u een fiets bij ons aangeschaft en hierbij een onderhoudspakket aangeschaft dan poetsen wij altijd uw fiets. Als u onze beoordelingen op onze website bekijkt dan zult u zien hoe vaak mensen denken dat ze een nieuwe fiets hebben ontvangen. Het poetsen van de fietsen wordt gedaan door Roy.

Nieuwe fietsen opbouwen

Uiteraard verkopen wij ook heel veel nieuwe fietsen. Al deze fietsen worden voordat ze uitgeleverd kunnen worden eerst volledig nagekeken en ingevet. Deze controle is absoluut nodig. Helaas merken wij de laatste jaren dat de leverancier een minder betrouwbare groep werknemers hebben. Uiteindelijk willen wij kwaliteit leveren en zullen wij als specialist de laatste controles doen.

Wanneer fiets reparatie uitvoeren

Wij adviseren om de fiets ten minste een keer per jaar te laten onderhouden. Goed onderhoud bespaart op de uiteindelijke kosten van uw fiets reparatie.

Haal- en brengservice

Enjoy & Meerens heeft een haal-en brengservice van fietsen. Dit is natuurlijk erg handig als uw fiets defect is of gewoon een lekke band heeft. Fietsen worden gehaald in de ochtend en na reparatie ook weer in de ochtend retour gebracht.

Leenfietsen

Heeft u uw fiets voor reparatie bij ons gebracht dan hebben wij indien gewenst een mooie Gazelle e-bike voor u klaar staan.

Conclusie

Wilt u uw fiets laten repareren, dan bent u bij Enjoy & Meerens als de grootste fietsenmaker van Lelystad aan het juiste adres. U kunt eenvoudig een afspraak online maken. Bellen en mailen is uiteraard ook geen probleem.