Moederstuur op fiets

Maak van iedere fiets een moederfiets met het moederstuur van Enjoy & Meerens

Enjoy & Meerens is de bedenker van het moederstuur. Het moederstuur is de ideale oplossing voor moeders, vaders, opa’s en oma’s die hun huidige fiets op een eenvoudige manier willen veranderen in een moederfiets. Een moederfiets kost al snel meer dan € 800,- terwijl je hiervan meestal maar een paar jaar gebruik maakt. Met een moederstuur kan je in een handomdraai je bestaande fiets zomaar veranderen in een moederfiets. Het huidige stuur van je fiets gaat eraf en hiervoor in de plaats komt dan het moederstuur.
Op de meeste fietsen past het standaard moederstuur. Dit moederstuur heeft een stuurpen dikte die dankzij de meegeleverde vulbus kan varieren van 22.2 mm tot 25.4 mm.
Voor fietsen waar het standaard moederstuur niet op past hebben wij de Ahead versie in ons assortiment. Met name hele sportieve fietsen, maar ook fietsen van Gazelle willen nog wel eens uitgevoerd zijn met een Ahead stuur.
De meeste stadsfietsen zijn tegenwoordig voorzien van een dubbele standaard en een stuurbegrenzer. Het is aan te raden om dit op de fiets te hebben alvorens over te gaan tot de aanschaf van een moederstuur. Een dubbele standaard past meestal wel en indien er geen stuurbegrenzer op de fiets is, kan je bij je lokale fietsenmaker vragen of dit mogelijk is. ( bijvoorbeeld met een stuurbegrenzer van Hebie)

 

Moederstuur is geschikt voor:

In deze opsomming kunt u lezen wat er allemaal op het moederstuur past.

Bobike One voorzitje

Bobike One windscherm

Yepp mini voorzitje

Yepp mini windscherm

Thule Yepp mini voorzitje, verkrijgbaar in diverse kleuren

Thule Yepp mini windscherm

 

Fietsen die ENJOY & MEERENS veel gebruikt als moederfiets i.c.m. het moederstuur.

WILT U MET ONS IN CONTACT KOMEN?

Heeft u nog vragen over het moederstuur, bel of mail.