Enjoy & Meerens Qwic XL dealer in Lelystad

Enjoy & Meerens en QWIC elektrische fietsen. Hernieuwde samenwerking en vanaf 2022 is Enjoy & Meerens Qwic XL Dealer in Lelystad. Wij kennen elkaar al sinds de oprichting van Enjoy & Meerens in 2007. E-bikes stonden destijds nog helemaal in de kinderschoenen. Onze winkel had in die tijd slechts 6 elektrische fietsen in het assortiment. QWIC kwam in die periode met haar eerste fietsen op de markt.

Enjoy & Meerens toen en nu.

Wij verkochten in die tijd vooral de populaire Trend, Urban en vouwfietsen. QWIC richtte zich toen al op het onderscheidende vermogen. Anders dan anderen. QWIC was in 2007 ook nog maar een klein bedrijf met een klein personeelsbestand. Onze collega Michiel heeft nadat hij Enjoy verliet een aantal jaren bij QWIC gewerkt en zo meegeholpen aan het succes van het merk.
Stefan, een andere collega van ons is nog steeds werkzaam bij QWIC. Stefan heeft bij Enjoy & Meerens als part-timer het vak geleerd en is enthousiast geworden over het product fiets. Laten we eerlijk wezen de tweewieler branche is ook een mooie en dynamische branche.

Waarom Qwic weer terug in het assortiment.

QWIC heeft niet altijd bij Enjoy & Meerens in de winkel gestaan. Door de enorme groei van e-bikes kwamen er steeds meer merken op de markt. Dat dwingt je als bedrijf om keuzes te maken. QWIC richtte zich op een doelgroep die in Lelystad op dat moment er niet was.
Nu in 2022 komt QWIC weer groots bij ons de winkel te staan, Enjoy & Meerens  wil als Qwic XL dealer u het assortiment ruimschoots laten zien. De QWIC e-bikes sluiten weer volledig aan bij onze doelgroep en dankzij de krachtige motoren, mooie afwerking en kleurstelling is het voor ons zeker een mooie aanvulling van het assortiment.

Ervaar zelf hoe een Qwic  e-bike rijd bij Enjoy & Meerens

Ook benieuwd hoe een QWIC elektrische fiets eruit ziet en rijdt. Kom langs bij de grootste e-bike specialist van Flevoland in Lelystad. U kunt uw QWIC XL dealer vinden op woonboulevard in Lelystad, Zuiderpoort 4, 8239 AD in Lelystad. Wilt u er zeker van zijn dat de QWIC e-bike die u zoekt aanwezig is in Lelystad, bel ons dan even op 0320-216973 of mail naar info@enjoy-meerens.nl

Duurzaamheid vormt voor de Qwic de basis voor innovatieve design e-bikes.
80% van de autoritten is onder de 20 kilometer

De helft van alle autoritten is korter dan 7 km en ruim 80% is zelfs onder de 20 km. Dat is de ideale afstand voor een e-bike!

Mobiliteit is één van de belangrijkste behoeften in onze westerse samenleving. De toenemende vraag naar mobiliteit veroorzaakt in en rondom de grote steden steeds meer verkeersproblemen en het vergroot de druk op het milieu. De milieueisen worden strenger en de fossiele brandstoffen schaars en duur. Dit biedt kansen voor de ontwikkeling van duurzaam, persoonlijk transport.

Al 15 Jaar...

Een fietstocht van Beiroet naar Peking was dé inspiratie

In 2004 maakte een groep van 5 Nederlandse vrienden (waaronder Michiel Hartman, medeoprichter van QWIC) een fietstocht van zeven maanden – 10.000 km; van Beiroet naar Peking.

“Tijdens één van de laatste en meest vermoeiende stukken snelde een stokoud vrouwtje ons bergop moeiteloos met de fiets voorbij. Na ontelbaar veel zwoegende kilometers afgelegd te hebben, lieten we ons niet zomaar inhalen door een hoogbejaarde. Eenmaal we haar al ploeterend inhaalden zagen we waarom: ze had elektrische ondersteuning.”

Geïntrigeerd door de Oosterse technische kennis en geïnspireerd door het ruige landschap en de vindingrijkheid van de bewoners sloegen Taco Anema en Michiel Hartman in 2006 de handen in elkaar: Het ontstaan van QWIC.

De missie van Qwic fietsen

Door het ontwikkelen van innovatieve en duurzame e-bikes zet QWIC zich in voor een toekomst met autovrije steden.

Door het gebruik van designelementen en de laatste innovaties uit de automotive industrie bieden wij een serieus alternatief voor de vierwieler. Met een modern design en het gebruik van de beste componenten tillen wij ieder jaar onze elektrische fietsen naar een hoger niveau.

“De vele prijzen onderstrepen de aandacht en kwaliteit waarmee wij onze e-bikes ontwikkelen,
het laat zien dat wij als Nederlands merk voorop lopen in de internationale e-bike branche”

Taco – Co-founder & CEO QWIC

Bekijk de brochure van QWIC