Peper fietsen

Met de Peper vouwfiets 7.1 heeft u een ergonomische vouwfiets in handen. Ergonomische kenmerken, Lage instap frame, gebogen comfort stuur, zoals u dit ook gewend bent op uw normale fiets. De zithoek van de vouwfiets is zo gemaakt dat deze voor zowel langere mensen als kleinere mensen zorgt voor ideaal comfort. De zitbuis is namelijk schuiner dan standaard, maar hierdoor zit u comfortabeler en trapt de fiets ook nog eens veel gemakkelijker.

Standaard is de fiets voorzien van 7 versnellingen. De versnellingen zitten in een inwendige naaf van het betrouwbare merk Shimano,  waardoor u niet te maken heeft met een derailleur zoals veel vouwfietsen wel hebben.
De ketting zit “verborgen”onder een chainglider. Hierdoor heeft u geen last van smeer/kettingvet aan de kleding.

De ondersteuning is opgebouwd uit 5 standen, van rustig tot zeer krachtig. Moeiteloos brengt de 7.1 u de bruggen op. De bediening is kinderlijk eenvoudig met een plus en min display kan

Peper elektrische vouwfiets

Ergonomisch gebogen stuur

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.