Garantie en retouren

Retourneren of ruilen

Heeft u een online een product gekocht bij Enjoy & Meerens en bent u hier niet tevreden over dan kunt u deze retour sturen. Heeft u liever een ander product hiervoor in de plaats neem dan contact met ons op per mail of telefoon.

Artikelen retourneren kunt u doen door ze binnen 14 dagen te sturen naar:

Enjoy & Meerens
Zuiderpoort 4
8239 AD Lelystad

Graag een kopie van het aankoopbewijs meesturen met hierop vermeld het IBAN nummer waar we het aankoopbedrag op kunnen storten.
Wij storten uw aankoopbedrag en de verzendkosten binnen 3 werkdagen retour. De verzendkosten om het product terug te sturen wordt door ons niet vergoed.

Artikelen ruilen:

Heeft u toch liever een ander product stuur dan een mail naar info@enjoy-meerens.nl met hierin vermeld welk artikel u wilt ruilen en welk artikelen u hiervoor in de plaats wilt hebben. Wij zullen dan een nieuwe factuur voor u maken en deze naar u mailen.

Bellen kan natuurlijk ook naar 0320-216973. Onze winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend.

Garantie:

Op al onze artikelen geven wij 2 jaar garantie. Is een product niet goed, stuur dan een mail naar info@enjoy-meerens.nl Indien mogelijk voorzien van een foto. Wij zullen dan het garantie artikel in overleg met onze leveranciers beoordelen en komen tot een passende oplossing.