Basil MIK, Tas met mik systeem

MIK = Mounting. is. Key

MIK drager is een revolutionair systeem voor je bagagedrager. Met slechts 1 klik kan je heel veel accessoires in een handomdraai eenvoudig bovenop je bagagedrager plaatsen.

MIK HD

MIK HD staat voor Heavy Duty, Als er op de drager HD staat dan is het naast tassen, manden ook mogelijk om een kinderzitje te plaatsen. Hoe handig is dat, als je bijvoorbeeld je kleinkind op bezoek krijgt en je wilt een stukje gaan fietsen. Even de fietstassen eraf klikken en het kinderzitje erop plaatsen en je kan weer op pad.

MIK Side

Nieuw in het MIK assortiment is de mogelijkheid om aan de zijkant tassen vast te klikken, terwijl je nog steeds de mogelijkheid hebt om ook de bovenkant te gebruiken.

Mogelijkheden

Een MIK mand voor naar de supermarkt, Een MIK dubbele tas voor je dagelijkse bezigheden. Neem je hond eenvoudig achterop de fiets met de MIK buddy. Ga je in het weekend op pad en je wilt geen grote tas achterop, gebruik dan de MIK topdrager.
Je kind of kleinkind mee achterop, gebruik dan de MIK HD zitjes. ( alleen mogelijk als de achterdrager voorzien is van een MIK HD drager )
Tegenwoordig is het met MIK ook mogelijk om twee systeem boven elkaar te plaatsen. Zo kan je bijvoorbeeld dubbele fietstassen op de drager plaatsen en hierboven op een MIK bovenplaat gebruiken om bijvoorbeeld een mand of hondenmand te plaatsen.

Geen MIK drager!

Geen MIK bagagedrager op de fiets? Geen probleem met een MIK bagagedragerplaat is dit gewoon mogelijk.

Conclusie

Met een MIK drager gaat er een wereld aan mogelijkheden open. Gebruik de tas, mand, zitje die past bij je bezigheden. Wilt u meer weten over het MIK systeem of een van de vele mogelijkheden zien, kom dan langs in onze winkel aan de Zuiderpoort 4 in Lelystad. Enjoy & Meerens uw e-bike specialist van Flevoland.

Bron: Basil

Andere producten van Basil

Basil MIK hondenmand
Basil Mik achtertas