Het merk Tracefy
GPS Tracker

Jouw e-bike, daar ben je zuinig op. Doordat er steeds meer luxere, mooiere e-bikes verkocht worden, neemt het diefstal percentage van deze fietsen ook toe. Met een Tracefy GPS tracker kan uw fiets teruggevonden worden nadat deze gestolen is. Het terug vinden van

 

Een gps tracker voor je e-bike of een elektrische fiets met gps tracker is daarom razend populair. Helaas komt diefstal van fietsen steeds vaker voor. Dit komt natuurlijk door enerzijds de hoge aanschafprijs, maar anderzijds ook doordat er verhoudingsgewijs steeds meer e-bike verkocht worden.

Diefstal voorkomen

Uiteraard wil je diefstal altijd voorkomen, maar mocht het toch gebeuren dan is het fijn om te weten dat de kans groot is dat deze dankzij de ebike gps tracker wordt teruggevonden. En vanwege deze grote kans op het terugvinden van je e-bike krijg je ook nog korting op je fietsverzekering.

Multifunctionele tracker voor elektrische fiets

De gps tracker voor je e-bike is niet alleen handig om hem na diefstal weer terug te vinden. Aangezien deze gps tracker ook je ritten trackt, zie je achteraf precies welke routes je allemaal gereden hebt en krijg je op basis van het aantal gereden kilometers een herinnering als het weer tijd is voor periodiek onderhoud. Handig! Op deze manier is je e-bike gps tracker helemaal in dienst van jouw fietsgedrag. Een elektrische fiets met gps tracker is de volgende stap in fietsinnovatie.