Klantenservice

Januari 2021,

Lockdown oplossing.

Onze werkplaats is voor u geopend. U mag uw fiets in de winkel komen brengen en ophalen. Alle fietsen kunnen via de voorzijde van de winkel gebracht worden. Liever niet in de winkel komen? Laat uw fiets dan bij u thuis ophalen.

Onderdelen nodig? bestel online en wij bezorgen ze bij u thuis. ( binnen Lelystad doen wij dit niet via PostNL maar komen persoonlijk langs. )

Fiets nodig?

Fietsen die wij op voorraad hebben zullen zichtbaar zijn. Staat je maat er niet bij, dan zullen wij deze moeten bestellen. Houd wel rekening met een langere levertijd dan dat je gewend bent. Dit komt door de grote schaarste van fietsen en onderdelen bij alle leveranciers.

Wij hebben echter een ruime collectie fietsen staan, waarbij wij u zeker kunnen helpen bij het maken van de juiste keus.

Nieuw in onze website is dat de genoemde voorraad tot op enkele uren nauwkeurig is. Staat een artikel op uitverkocht, dan is het is de meeste gevallen mogelijk om het artikel te bestellen. Van de meest verkochte fietsen hebben wij een model in de winkel staan.