Met het slimme Moederstuur maak je van je eigen fiets de beste moederfiets. Past op iedere fiets.

 

Een moederfiets duur? Welnee: met het slimme Moederstuur maak je van je eigen fiets de allerbeste moederfiets. Veilig, voordelig, comfortabel en nog leuk ook, want het Moederstuur heeft een extra stuurtje aan het stuur, zodat de kleine zelf ‘mee kan sturen’.

 

Samen op de fiets naar het park, even boodschappen doen en dan lekker naar de speeltuin: als fietsende ouder wil je je kind het liefst overal mee naar toe nemen. Dus wil je een kinderzitje voorop, maar dan wel op een veilige en comfortabele manier. Veel mensen kiezen daarom voor een moederfiets, met meer ruimte tussen het zadel en het stuur. Een kostbare aanschaf, waar je maar een paar jaar plezier van hebt. En die bovendien onnodig is: met het slim ontworpen Moederstuur maak je in een handomdraai van je eigen fiets de beste fiets voor jou en je kind. Met zelfs meer ruimte dan een gewone moederfiets.

 

Meer fietsplezier, voor jou én voor je kind.

Het Moederstuur is een slim ontworpen stuur, waarmee je je eigen fiets in een handomdraai omtovert in een moederfiets. Je hebt zo meer bewegingsruimte, het is stabieler en dus veiliger.

MOEDERSTUUR

Waarom het Moederstuur?

Steeds meer moeders en vaders, maar ook opa’s en oma’s en slimme oppassen kiezen voor een moederfiets. Met een extra breed stuur en meer ruimte tussen het zadel en het stuur. Daardoor heb je alle ruimte voor een kinderzitje voorop, waardoor je samen met je kind veilig en comfortabel kunt opstappen, fietsen en weer afstappen. Maar zo’n moederfiets kost je al gauw € 800,- en na een paar jaar heb je ‘m eigenlijk niet meer nodig. Het slim ontworpen Moederstuur biedt nu een voordelig alternatief. Want met Het Moederstuur maak je in een handomdraai van iedere fiets een moederfiets.

Het Moederstuur is een slim ontwerp

Het vervangt je huidige stuur. Het monteren kost je hooguit een halfuurtje en je hebt direct veel meer ruimte, zelfs meer dan bij een gewone moederfiets. Ook verplaats je het gewicht van je kindje, waardoor je veel stabieler fietst. Zo kan je voortaan vrij bewegen en veilig fietsen met een kinderzitje voorop. Het stuur is vervaardigd van ijzersterk staal met een comfortabele foam bekleding en is bovendien uitgebreid getest volgens de strenge Duitse DIN-normen. Het Moederstuur is geschikt voor iedere bestaande fiets, dus ook die van opa en oma of voor de fiets van de oppas. Klik hier voor een fiets met Ahead aansluiting.

Een extra stuurtje voor je kind

Er is nóg een goede reden om te kiezen voor het Moederstuur: het stuur is voorzien van een extra ‘stuurtje’ voor je kind. Een stuurtje dat uiteraard niet meedraait, maar je kind wel het blije gevoel geeft actief mee te sturen. En uiteraard is ook dit stuurtje voorzien van comfortabele foam bekleding. Fietsplezier voor twee dus, voor jou én voor je kind.