Lease a bike

Voordeliger fietsen? Dat kan via het nieuwe fietsplan

 Het nieuwe fietsplan is een plan op maat. Simpel, snel, vrij van kosten en biedt perspectief voor de toekomst. En dat is goed nieuws. Voortaan rijd jij of jouw bedrijf fiscaal voordelig op een (droom)fiets van de zaak. Omdat de fiets goed is voor mens en milieu, omarmen wij ook het fietsplan. Wij werken samen met Lease a Bike, waardoor jij de mogelijkheid hebt om bij ons een leasefiets uit te kiezen. Je kunt kiezen uit alle type fietsen van alle merken in onze winkel.

Voor bedrijven

De fiets is de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarde in Nederland! Het is nu mogelijk om een fietsregeling aan je werknemers aan te bieden zonder kosten en buiten de Werkkostenregeling (WKR). Een leasefiets is minimaal 25% goedkoper dan privé-aankoop, omdat de prijs van de fiets fiscaal voordelig ingehouden kan worden op het brutoloon van de medewerker. Doe je als werkgever een bijdrage? Dan loopt het voordeel op tot wel 80% voor de medewerker. Regelmatig fietsen houdt je collega’s fit waarmee je het ziekteverzuim kan verlagen met 1 tot 2 dagen per jaar. In vier simpele stappen kun je je medewerkers binnen één week op de fiets zetten. Wil je meer weten? Kom even langs in de winkel. Je kunt ook kijken op de website van onze partner, https://www.lease-a-bike.nl/

Overtuig het bedrijf waar je werkt

Met een leasefiets ben jij al snel iedereen te slim af, op alle manieren. Zo kom je fit aan op je werk en is de kans groot dat je ook privé meer kilometers maakt dankzij deze duurzame keuze. Je bent van alle gemakken voorzien, aangezien de leasefiets inclusief onderhoud, verzekering en pechhulp is. Daarnaast, geen hoge aanschafkosten, maar een vast laag tarief per maand via jouw loonstrookje. Door het uitruilen van brutoloon ben je goedkoper (minimaal 25%) uit dan privé-aanschaf, zelfs als je werkgever besluit om niet mee te betalen. Mede daarom ook erg interessant voor de ZZP’ers. Al met al zijn alle type fietsen mogelijk en kan je de fiets ook alleen privé gebruiken.

Jouw voordelen op een rijtje:

  • Geen grote uitgaven in één keer
  • Volledig ontzorgd: all-in service; onderhoud, verzekering en pechhulp
  • Minimaal 25% goedkoper t.o.v. privé koop
  • Voordelige optie tot koop na 36 maanden voor +/-15% van de nieuwprijs. De fiets wordt dus jouw eigendom na jouw 3-jarige contract.
  • Geen BKR registratie

 Enjoy & Meerens is partner van Lease a Bike en wij kunnen jou alles vertellen over de nieuwe regeling en hoe jij, of jouw medewerkers, zo snel mogelijk aan die glimmende leasefiets komen. Bereken hieronder je voordeel, of kom langs in de winkel voor meer informatie