Stop zadelpijn!

Zadelpijn is een van de meest gehoorde klachten tijdens het fietsen. Hoe fijn klinkt het dan als een bedrijf roept stop zadelpijn! De eerste gedachte bij veel mensen “dat is te mooi om waar te zijn”. Toch kunnen wij met onze Enjoy Cycling zadels ervoor zorgen dat u geen last meer heeft van zadelpijn.
Zadelpijn is pijn aan het schaambeen, slapend en tintelend gevoel of pijn in het stuitstaartbeen.
Pijn aan de zitbotjes is meestal een gevolg van bovenstaande, maar is met een goed passend zadel op uw maat afgestemd prima te verhelpen.

Op maat gemaakt

Voor fietsplezier met een perfect passend zadel en het hoogste comfort adviseren wij u altijd op basis van een nauwkeurige zadelmeting: we kijken naar uw persoonlijke fietsgewoonten en zorgen ervoor, dat de breedtemaat past bij uw lichaamsbouw. Onze door Enjoy getrainde vakmensen gebruiken hiervoor geavanceerde zadeladviessoftware, waarmee onder meer de afstand tussen uw zitbotjes wordt bepaald.

Afgestemd op gebruik

Enjoy zadels zijn er in verschillende vormen, diktes, breedtes en materialen, afgestemd op uiteenlopende gebruikerseisen. Voor de dagelijkse korte ritten waarbij u relatief rechtop zit, is ons Comfort zadel bijvoorbeeld bijzonder geschikt. En trekt u er geregeld als wielrenner op uit, dan geven onze Racing modellen u de juiste ergonomisch-sportieve zithouding.

Dynamische drukverlaging

Door de dynamische eigenschappen van de Enjoy zadels kan het vlakke zitgedeelte van het zadel onder de zitbotjes licht meeveren, waardoor er per trapbeweging minder druk op de zitbotjes ontstaat. We verwerken in onze zadels verschillende oplossingen, zoals dual density in de zadelschaal en/of een zadelrails-zadelschaal verbinding die dynamisch kan meeveren.

Zuurstofdoorvoer

De lage zadelneus en de speciale ergonomische verlaging in het Enjoy zadel verminderen de druk op het kruis, stimuleren de zuurstofdoorvoer en zorgen voor ventilatie tijdens het fietsen.

Gemaakt voor uw zithouding

Enjoy zadels zijn er voor iedere zithouding. Aan de hand van een meting adviseren wij u over de voor u optimale zadelbreedte. Hierbij houden we zowel rekening met uw zithouding als met de afstand tussen uw zitbotjes. Door de grip spots zorgen wij ervoor dat u niet naar voren schuift.

Geoptimaliseerd oppervlak

Enjoy zadels worden ontworpen om u een plezierige fietservaring te bezorgen. Juist daarom hebben wij gekozen voor zadels met verschillende aan het gebruik aangepaste hardheden, veelal harder dan veel consumenten gewend zijn. Het voelt misschien even anders, maar u zult merken dat juist een stevig zadel meer ondersteuning geeft en daardoor minder druk veroorzaakt. En dat verhoogt het fietsplezier!

Optimale ondersteuning

Enjoy zadels worden ontworpen om u een plezierige fietservaring te bezorgen. Juist daarom hebben wij gekozen voor zadels met verschillende aan het gebruik aangepaste hardheden, veelal harder dan veel consumenten gewend zijn. Het voelt misschien even anders, maar u zult merken dat juist een stevig zadel meer ondersteuning geeft en daardoor minder druk veroorzaakt. En dat verhoogt het fietsplezier!

Compacte hoogte

Enjoy zadels bieden maximaal comfort en zijn tegelijkertijd compact opgebouwd. Dit is te danken aan slimme nieuwe productiemethodes als vacuümtechnologie, waarmee wij met een royale padding toch de zadelhoogte kunnen beperken. Goed voor een ergonomische zithouding en een betere afstand tussen zadel en pedaal.

Waterproof

Enjoy zadels zijn water- en weerbestendig en gebaseerd op geavanceerde vacuümtechnologie. De hoogwaardige materialen en de afwezigheid van stiknaden verzekeren u van dagelijks fietsplezier in weer en wind.

Anti- zweet

Enjoy zadels hebben een eersteklas zadeldek dat over ademende kwaliteiten beschikt. De padding van hoogwaardig foam zorgt voor het nodige comfort, zelfs onder warme, zonnige, zomerse omstandigheden. Daarmee hebben onze zadels een grote voorsprong op gelzadels: foam wordt niet warm en voorkomt overmatig transpireren.

Fietsplezier

Voor fietsplezier met een perfect passend zadel en het hoogste comfort adviseren wij u altijd op basis van een nauwkeurige zadelmeting: we kijken naar uw persoonlijke fietsgewoonten en zorgen ervoor, dat de breedtemaat past bij uw lichaamsbouw. Onze getrainde vakmensen bij Enjoy & Meerens gebruiken hiervoor geavanceerde zadeladviessoftware, waarmee onder meer de afstand tussen uw zitbotjes wordt bepaald.
Online is dit voor ons ook geen probleem, wij sturen u het meetkarton met de uitleg toe. U kunt op deze manier thuis zelf de meting doen. Na telefonisch contact met ons voeren wij de gegevens in in onze computer en sturen u het zadel toe.

CS 18 plus

Zadelpijn behoort met de CS 18 plus tot het verleden, door ons meet systeem krijgt u de juiste maat en hardheid. Hierdoor garanderen wij dat u nooit meer last heeft van zadelpijn.

CS 21 plus

Zadelpijn behoort met de CS 21 plus tot het verleden, door ons meet systeem krijgt u de juiste maat en hardheid. Hierdoor garanderen wij dat u nooit meer last heeft van zadelpijn.

CS 24 plus

Zadelpijn behoort met de CS 24 plus tot het verleden, door ons meet systeem krijgt u de juiste maat en hardheid. Hierdoor garanderen wij dat u nooit meer last heeft van zadelpijn.

DS 18 Dynamic

Zadelpijn behoort met de DS 18 dynamic tot het verleden, door ons meet systeem krijgt u de juiste maat en hardheid. Hierdoor garanderen wij dat u nooit meer last heeft van zadelpijn.

DS 21 dynamic

Zadelpijn behoort met de DS 21 dynamic tot het verleden, door ons meet systeem krijgt u de juiste maat en hardheid. Hierdoor garanderen wij dat u nooit meer last heeft van zadelpijn.

TS 16 dynamic

Zadelpijn behoort met de TS 16 dynamic tot het verleden, door ons meet systeem krijgt u de juiste maat en hardheid. Hierdoor garanderen wij dat u nooit meer last heeft van zadelpijn.

TS 18 dynamic

Zadelpijn behoort met de TS 18 dynamic tot het verleden, door ons meet systeem krijgt u de juiste maat en hardheid. Hierdoor garanderen wij dat u nooit meer last heeft van zadelpijn.

TS comfort 16

Zadelpijn behoort met de TS 16 comfort tot het verleden, door ons meet systeem krijgt u de juiste maat en hardheid. Hierdoor garanderen wij dat u nooit meer last heeft van zadelpijn.

TS comfort 18

Zadelpijn behoort met de TS 18 comfort tot het verleden, door ons meet systeem krijgt u de juiste maat en hardheid. Hierdoor garanderen wij dat u nooit meer last heeft van zadelpijn.

Zadel DS-comfort-18

DS 18 comfort

Zadelpijn behoort met de DS 18 comfort tot het verleden, door ons meet systeem krijgt u de juiste maat en hardheid. Hierdoor garanderen wij dat u nooit meer last heeft van zadelpijn.

Zadel DS-comfort-21

DS 21 comfort

Zadelpijn behoort met de DS 21 comfort tot het verleden, door ons meet systeem krijgt u de juiste maat en hardheid. Hierdoor garanderen wij dat u nooit meer last heeft van zadelpijn.

Zadel RS-dynamic-13

RS 13 dynamic

Zadelpijn behoort met de RS 13 dynamic tot het verleden, door ons meet systeem krijgt u de juiste maat en hardheid. Hierdoor garanderen wij dat u nooit meer last heeft van zadelpijn.

Zadel RS-dynamic-14

RS 14 dynamic

Zadelpijn behoort met de RS 14 dynamic tot het verleden, door ons meet systeem krijgt u de juiste maat en hardheid. Hierdoor garanderen wij dat u nooit meer last heeft van zadelpijn.

Zadel RS-dynamic-15

RS 15 dynamic

Zadelpijn behoort met de RS 15 dynamic tot het verleden, door ons meet systeem krijgt u de juiste maat en hardheid. Hierdoor garanderen wij dat u nooit meer last heeft van zadelpijn.

RS 13 pro

Zadelpijn behoort met de RS 13 pro tot het verleden, door ons meet systeem krijgt u de juiste maat en hardheid. Hierdoor garanderen wij dat u nooit meer last heeft van zadelpijn.

RS 14 pro

Zadelpijn behoort met de RS 14 pro tot het verleden, door ons meet systeem krijgt u de juiste maat en hardheid. Hierdoor garanderen wij dat u nooit meer last heeft van zadelpijn.

RS 15 pro

Zadelpijn behoort met de RS 15 pro tot het verleden, door ons meet systeem krijgt u de juiste maat en hardheid. Hierdoor garanderen wij dat u nooit meer last heeft van zadelpijn.

RS 13 procarbo

Zadelpijn behoort met de RS 13 procarbo tot het verleden, door ons meet systeem krijgt u de juiste maat en hardheid. Hierdoor garanderen wij dat u nooit meer last heeft van zadelpijn..

RS 14 procarbo

Zadelpijn behoort met de RS 14 procarbo tot het verleden, door ons meet systeem krijgt u de juiste maat en hardheid. Hierdoor garanderen wij dat u nooit meer last heeft van zadelpijn.