Collectie 2019

Nu het einde van het jaar alweer met rasse schreden nadert, zijn wij alweer volop in de weer om de collectie van 2019 in de winkel te krijgen. De collectie ziet er ook voor 2019 weer fantastisch uit. Dan kan haast ook niet anders wanneer je werkt met de grootste merken van Nederland en Duitsland. Op dit moment staat de volledige ATB en race collectie 2019 van Giant al in de winkel. Kom snel langs om dit moois zelf te aanschouwen.

Peper Yukon Vouwfiets

Goed nieuws! na het ongekende succes van de Peper vouwfiets in 2018 waren we veel sneller door de voorraad heen dan gedacht. Door de verhuizing van de productie van China naar Duitsland heeft het even geduurd voordat we inzicht hadden wanneer de Yukon weer leverbaar is.
Als alles meezit verwachten we de nieuwe modellen half april weer ruimschoots op voorraad te hebben.

Werkzaamheden website

Onze website is de afgelopen maanden verre van optimaal geweest. Ook op dit moment is hij nog zeker niet compleet, maar we zijn druk bezig om hier een verandering in te brengen.
De belangrijkste verandering is dat de website is gekoppeld aan ons kassa systeem. Dit houdt in dat de voorraad die zichtbaar is op de website ook actueel is. (verwerkingstijd 30 min). Fietsen staan nu veelal nog op uitverkocht, dat wil niet zeggen dat ze niet bestelbaar zijn. Wij hebben een hele ruime collectie al beschikbaar, maar niet van iedere maat direct staan.

Gebruikte fietsen

Gazelle Paris Plus, 57 cm

Tweedehandsfietsen staan nu ook op de site. De vraag naar gebruikte fietsen is nog altijd zeer groot. De mooiste fietsen zijn meestal redelijk snel verkocht. De wat moeilijkere fietsen staan momenteel nog bij ons in de opslag. De komende weken gaan wij ook deze fietsen verkoop klaar maken en op de website plaatsen.

Wist u dat wij op de meeste fietsen 3 tot 6 maanden garantie geven!