Peper Yukon Vouwfiets

Goed nieuws! Na het ongekende succes van de Peper vouwfiets in 2018 waren we veel sneller door de voorraad heen dan gedacht. Lange tijd was het onzeker of wij de populaire vouwfiets weer konden gaan leveren. Eind april hebben wij een overeenstemming bereikt met een Duitse leverancier om de vouwfietsen voor ons te gaan maken. Helaas zullen ze in 2019 niet meer geleverd gaan worden, maar begin 2020 verwachten wij met de nieuwe modellen te komen.

Winter Sale ATB

XTC Advanced 29er 2 GE M Carbon/Yellow

Ben je nog opzoek naar een prachtige ATB, maar is het budget voor die gewenste fiets net niet toereikend genoeg! Kom dan nu snel langs in onze winkel. Overjarige ATB modellen gaan er maar liefst uit met kortingen die oplopen tot wel 30% .
Het aanbod is beperkt, maar wellicht zit de fiets waarvan je al jaren hebt gedroomd er tussen.

Gebruikte fietsen

Gazelle Paris Plus, 57 cm

Tweedehandsfietsen staan nu ook op de site. De vraag naar gebruikte fietsen is nog altijd zeer groot. De mooiste fietsen zijn meestal redelijk snel verkocht. De wat moeilijkere fietsen staan momenteel nog bij ons in de opslag. De komende weken gaan wij ook deze fietsen verkoop klaar maken en op de website plaatsen.

Wist u dat wij op de meeste fietsen 3 tot 6 maanden garantie geven!