Middels de nieuwsbrief van Enjoy & Meerens willen wij u graag op de hoogte houden van wat er gebeurt rondom onze winkel, medewerkers, producten en nieuws items. Gebeurtenissen die ons opvallen of waar wij regelmatig vragen over krijgen zullen wij laten terugkomen in deze nieuwsbrief. Zoals nu bijvoorbeeld dat veel fietsbanden stuk gaan door een lage bandenspanning. Wij hopen natuurlijk dat u hier wat aan heeft en met plezier onze nieuws items leest. Een afspraak: wij gaan u niet wekelijks bestoken met e-mails.

Vrouw in sportieve kleding zittend op Tunturi hometrainer E60 met geweldig uitzicht naar buiten.

Tunturi Fitness terug van weggeweest.

Na een paar jaar van afwezigheid is het fitness assortiment weer volledig terug bij Enjoy & Meerens. Hometrainers, Spinningbikes, Looptrainers, Crosstrainers en Roeiers ze zijn weer verkrijgbaar. Maak gebruik van onze thuisbrengservice. In doos, opgebouwd of zelfs op de gewenste verdieping. Meer weten, kom langs in onze winkel of neem een kijkje op onze website.

Reparatie afspraak online plannen.

Plan eenvoudig uw reparatie afspraak online. U heeft direct inzage in de beschikbare plaatsen van onze werkplaats. Doorloop eenvoudig de stappen en uw werkplaats afspraak is in enkele minuten geregeld.

Fiets brengen een probleem? Onze haal-en breng service rijdt iedere avond in Lelystad en omstreken.

SKS onderdelen uitgebreid

SKS al 100 jaar een begrip in de fietsindustrie. Vooral erg bekend om de fietspompen. Tegenwoordig heeft SKS zoveel meer te bieden. Spatborden, telefoonhouders en fietstasjes, zomaar een greep uit de collectie.

Erg populair is het om de telefoon te koppelen aan de e-bike. Met name fietsen die uitgerust zijn met het Bosch systeem hebben een erg mooie aansluit mogelijkheid. Het is zelfs mogelijk om een externe accu te koppelen aan de fiets. De externe accu kan vervolgens opgeladen worden via de Bosch display. Hierdoor kan de accu van de telefoon veel langer gebruikt worden voor bijvoorbeeld navigatie.Bandenspanning fietsen erg belangrijk

We zien steeds vaker fietsen met een te lage bandenspanning. Binnenbanden van fietsen verliezen gedurende een periode van 3 a 4 weken hun druk. Een te lage bandenspanning zorgt voor een verhoogde slijtage van de buitenband.
Pomp de band dan ook tenminste 1x per maand op. De juiste bandenspanning staat genoteerd op de zijkant van de band.  De bandenspanning wordt aangegeven in BAR of PSI. Wij hebben momenteel een mooie actie met een SKS pomp. De SKS Airstep Digi. Een digitale voet voor € 69.95 i.p.v. € 79.95

verlichtingsset NanoStrike 400 Combo zwart, BLS-134

BBB fietsverlichting, blijf zichtbaar.

Blijf goed zichtbaar tijdens de donkere dagen. Helaas horen wij het nog te vaak dat fietsers niet goed zichtbaar zijn. Dit terwijl fietsverlichting helemaal niet duur hoeft te zijn. Fietsverlichting is verkrijgbaar in diverse prijsklassen. Verlichting waar je zelf goed zichtbaar mee bent, maar ook verlichting die een grote bundel met licht geeft. Enjoy & Meerens heeft een ruime keuze, deze kunt u ook testen in de winkel.