Januari

Januari hebben we bijna gehad. Wat een natte maand is dit geweest. Niet helemaal goed voor ons als fietsenwinkel, maar gelukkig hebben velen van jullie toch de weg naar ons gevonden.
Onze bezorgservice is sinds november 2022 verandert van de avond naar de ochtend, wellicht even wat wennen, maar het werkt zoals het er nu uitziet een stuk prettiger. Het halen en brengen gaat sneller en doordat we rijden in het licht hebben we minder kans op schade.

Tot 29 januari kunt u ons team vinden op de Caravana beurs in Leeuwarden. Hier staan wij voor de promotie van ons stopzadelpijn zadel en verkoop van de Peper vouwfiets.

Fietsen aanbod

Het afgelopen jaar was er een enorm tekort aan fietsen, inmiddels is het aanbod van e-bikes weer redelijk normaal. Wij kunnen momenteel zo’n 300 e-bikes uit voorraad leveren. Een aantal modellen hebben we in de aanbieding. Zo geven wij de komende weken 15% korting op alle Qwic fietsen.( alleen voorraad fietsen ) Op Giant fietsen met een drager accu, hebben wij een gratis accu upgrade. ( tot 7 februari )

Reparatie

Het afgelopen jaar was het repareren van fietsen een uitdaging. Met name door het gebrek aan onderdelen ging dit niet altijd even soepel. Probeer op tijd uw fiets in te plannen voor onderhoud, ieder jaar weer wilt iedereen zodra de zon begin te schijnen zijn fiets laten nakijken. Ondanks dat wij meerdere monteurs hebben, lukt het gewoon niet om alles direct te doen. Juist in de maanden Januari, Februari en Maart hebben wij wat ruimer de tijd.