Winter Sale ATB

XTC Advanced 29er 2 GE M Carbon/Yellow

Ben je nog opzoek naar een prachtige ATB, maar is het budget voor die gewenste fiets net niet toereikend genoeg! Kom dan nu snel langs in onze winkel. Overjarige modellen ATB gaan er maar liefst uit met kortingen die oplopen tot 30% .
Het aanbod is beperkt, maar wellicht zit er niet die ene fiets bij waarvan je altijd al gedroomd hebt.

Winter Sale Race

Propel Advanced 0 M Carbon

Om de collectie 2019 mooi neer te zetten, moeten wij nog een paar modellen 2018 opruimen. Deze fietsen gaan met kortingen naar buiten die kunnen oplopen tot maar liefst 30%. Kom snel naar onze winkel, of maak je keuze op onze website. Voor alle aanbiedingen geldt op = op
Opzoek naar de collectie van 2019, die hebben wij ook staan. Wij meten je natuurlijk eerst helemaal in.

Collectie 2019

Wij maken ons klaar voor het voorjaar. Een groot deel van de collectie 2019 staat inmiddels al in de winkel. De collectie ziet er ook voor 2019 weer fantastisch uit. Dan kan haast ook niet anders wanneer je werkt met de grootste merken van Nederland en Duitsland. Op dit moment staat de volledige ATB en race collectie 2019 van Giant al in de winkel. Kom snel langs om dit moois zelf te aanschouwen.

Peper Yukon Vouwfiets

Goed nieuws! na het ongekende succes van de Peper vouwfiets in 2018 waren we veel sneller door de voorraad heen dan gedacht. Door de verhuizing van de productie van China naar Duitsland heeft het even geduurd voordat we inzicht hadden wanneer de Yukon weer leverbaar is.
Als alles meezit verwachten we de nieuwe modellen half april weer ruimschoots op voorraad te hebben.

Werkzaamheden website

Onze website is de afgelopen maanden verre van optimaal geweest. Ook op dit moment is hij nog zeker niet compleet, maar we zijn druk bezig om hier een verandering in te brengen.
De belangrijkste verandering is dat de website is gekoppeld aan ons kassa systeem. Dit houdt in dat de voorraad die zichtbaar is op de website ook actueel is. (verwerkingstijd 30 min). Fietsen staan nu veelal nog op uitverkocht, dat wil niet zeggen dat ze niet bestelbaar zijn. Wij hebben een hele ruime collectie al beschikbaar, maar niet van iedere maat direct staan.

Gebruikte fietsen

Gazelle Paris Plus, 57 cm

Tweedehandsfietsen staan nu ook op de site. De vraag naar gebruikte fietsen is nog altijd zeer groot. De mooiste fietsen zijn meestal redelijk snel verkocht. De wat moeilijkere fietsen staan momenteel nog bij ons in de opslag. De komende weken gaan wij ook deze fietsen verkoop klaar maken en op de website plaatsen.

Wist u dat wij op de meeste fietsen 3 tot 6 maanden garantie geven!