Een gezonde levensstijl

De roots van Tunturi liggen in de Finse hooglanden en het minimalistische Scandinavische design stroomt door de aderen van de Tunturi producten. Dat stukje erfgoed zie je altijd in het Tunturi assortiment terug.

Tijden, omstandigheden en mensen veranderen en zo ook de reis naar een gezonde levensstijl. Daarom zal het assortiment altijd blijven evolueren. Voor elke training, elke oefening en elk doel. We zetten die extra stap om jou op weg te helpen.

Pioniers in de wereld van fitness

We zijn opgericht in 1922 en zorgden voor een revolutie in de fitnesswereld in 1969. In dat jaar introduceerden we de eerste ergometer hometrainer ter wereld voor thuisgebruik.

Vandaag de dag bestaat ons assortiment uit een breed scala aan accessoires en apparaten voor cardio- en krachttraining. We hebben alles wat je nodig hebt om te trainen, waar en wanneer je maar wilt. We zijn er voor je. Feel better every day.

Wist je dat?

Tunturi betekent letterlijk ‘grote berg’. Het staat symbool voor de alledaagse overwinning. Dat voldane gevoel dat door je lijf giert zodra je je training afrondt.