Het doet ons plezier, u het merk PEGASUS voor te stellen. Kwaliteit tegen een faire prijs, dat is ons doel sinds 35 jaar. Daarbij maken we dankbaar gebruik van de know how en ervaring van onze handelaren en experts. Het is de continue uitwisseling van ideeën en ervaringen met onze klanten, die waarborgt dat de marktgerichte ontwikkeling van nieuwe fietsen steeds door blijft gaan.

35 jaar PEGASUS – traditie ontmoet innovatie
Sinds meer dan drie decennia biedt PEGASUS kwaliteit tegen een faire prijs. Onze succesformule is daarbij de wensen van onze klanten altijd voorop te stellen. PEGASUS staat voor traditie en innovatie. Al ons ontwikkelingswerk op basis van duurzaamheid, comfort en elegantie, heeft dat ene doel: u moet zich prettig voelen op een PEGASUS fiets – altijd.

PEGASUS – de familiefiets
Een zwaartepunt bij de ontwikkeling van het PEGASUS assortiment is het eisenpakket van de moderne familie. We luisteren goed en begrijpen de wensen van ouders, pubers en kinderen. Het resultaat zijn fietsen, die plezier, design en innovatie met veiligheid en duurzaamheid verenigen. U kunt op ons vertrouwen: wij letten op uw financiële budget en garanderen een optimale prijs kwaliteitsverhouding. Fietsen zonder zorgen op elke leeftijd – met de familiefietsen van PEGASUS.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.