De missie van Gocycle is eenvoudig: ’s werelds beste elektrische stadsfietsen maken. Een taak die begon in 2002 toen de voormalige ontwerper van McLaren Cars Limited, Richard Thorpe, zijn eigen bedrijf, Karbon Kinetics, oprichtte om zijn tweewielige elektrische droom te creëren. Zestien jaar later en die droom is werkelijkheid geworden met Gocycle wereldwijd bekend om zijn innovatieve producten, geen compromisaanpak, stijlvolle ontwerpen en pioniersgeest.

In 2009 lanceerde het bedrijf na een uitgebreid ontwikkelingsproces de baanbrekende lichtgewicht Gocycle G1. De G1 profiteerde van de expertise van Richard uit een 25-jarige carrière in de motorsport en de industrie voor elektrische voertuigen.  De Gocycle werd de eerste fiets met spuitgegoten magnesiumlegering in de geschiedenis. Het zette de basis waarop Gocycle voortdurend grenzen verlegde met elk van zijn drie nieuwe modellen.

De Gocycle G2 is in 2012 op de markt gekomen en werd de eerste elektrische fiets voor productie met een Bluetooth-connectiviteit. Het werd gevolgd door de Gocycle G3 met toplaag in 2016, die debuteerde met een automotive geïnspireerd Daytime Running Light (DRL), nog een primeur in de sector. De Gocycle GS werd geïntroduceerd in 2017 en het geheel nieuwe snel opvouwbare GX-model in 2019.

The all rounder

Mechanical twist shift

Magnesium

Magnesium quick release

Nee, als optie wel verkrijgbaar

In het frame Li-on 13.5Ah, 22v, 300Wh

tot 65 kilometer

Mechanisch

Op batterij

Verschillende, programeerbaar via de Gocycle App

7 uur, met een snellader terug te brengen tot 4 uur

Alleen lengte instelbaar

Hydraulische schijfremmen, voor en achter.

Gedeeltelijk buiten langs

In onderdelen uit elkaar te halen en op te vouwen

the fast folder

Mechanical twist shift

Aluminium

Magnesium fixed

Nee, als optie wel verkrijgbaar

In het frame Li-on 13.5Ah, 22v, 300Wh

tot 65 kilometer

Mechanisch

Op batterij

Led mini op het stuur

Verschillende, programeerbaar via de Gocycle App

7 uur, met een snellader terug te brengen tot 4 uur

Hydraulische schijfremmen, voor en achter.

Gedeeltelijk buiten langs

Snel vouwbaar

the design icon

Elektronisch schakelen

Magnesium (Carbon)

Magnesium quick release

Dagrij verlichting op het stuur, overige verlichting als optie verkrijgbaar.

In het frame Li-on 17Ah, 22v, 375Wh

tot 80 kilometer

LED op het dashboard

Led mini op het stuur

Verschillende, programeerbaar via de Gocycle App

4 uur

In hoogte en lengte verstelbaar

Hydraulische schijfremmen, voor en achter.

Intern

In onderdelen uit elkaar te halen en op te vouwen

Schoon en gemakkelijk om mee te leven

De GoCycle is de ideale fiets voor mensen die houden van een  strak en modern design Het gestroomlijnde chassis en PitstopWheels® maken het reinigen van de fiets snel en eenvoudig. Geen zichtbare ingevette ketting, versnellingen of tandwielen. Geen rommel. Gocycle kan overal worden opgeslagen of worden meegenomen.

Lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren

Met een gewicht van slechts 16,5 kg, heeft Gocycle een perfecte gewichtsverdeling, Het lage zwaartepunt maakt de fiets behendig en zorgt er voor dat de Gocycle zeer direct stuurt. De Gocycle is gemakkelijk op te tillen en te manoeuvreren in de stad.

Ontworpen om u te passen

Gocycle fietst net als een normale fiets. De contactpunten met de berijder kunnen zeer nauwkeurig worden ingesteld, hierdoor zijn de instellingsmogelijkheden zelfs uitgebreider dan bij een normale fiets. Uniek aan de Gocycle zijn de Vgonimic ontworpen zadelpen en framegeomatrie. Het stuur is zo in te stellen dat bereiders met verschillende lichaamslengtes eenvoudig op de Gocycle passen.
Gocycle heeft een op de auto geïnspireerde verstelbare rijpositie. Auto’s zijn er in één maat met een verstelbare positie; Gocycle ook.

1. Doorloopprofiel, 2. Wielbasis op ware grootte, 3. Compacte lengte

Opvouwbaar en draagbaar

Gocycle is eenvoudig en compact op te bergen. In kleine ruimte, krappe woonwijken, boten of campers de Gocycle kunt u makkelijk kwijt.  Kies het snelvouwende GX-model of de compacte GS- en G3-modellen.

Geïntegreerde batterij

Krachtige lithium-ionbatterij naadloos verpakt in het chassis van de Gocycle en biedt een bereik tot 80 km met een oplaadtijd van 4-7 uur.

krachtige elektrische motor

Een op maat gemaakte voornaafmotor scheidt de aangedreven aandrijving van de pedaalaandrijving. Lichter en met een betere gewichtsverdeling voor / achter, biedt dit systeem ook krachtige voordelen wanneer het stoplicht op groen springt. Met het geintegreerde versnellingssysteem behoort verkeerd schakelen tot het verleden. U kunt ook kiezen voor de volledige automaat. Gecombineerd met de motor van Gocycle rijdt u altijd vloeiend weg.

App en Accessoires

De Gocycle is geheel naar eigen wens op te bouwen. Verlichting, spatborden, stuurtas, slot of achterdrager, behoren tot de mogelijkheden van Gocycle. Wil je nog beter profiteren van je eigen Gocycle, download dan de gratis GoCycleConnect app en pas zelfs de ondersteuning aan.